huende

Teljeskörű szolgáltatás

Tevékenységünk során a megrendelőinktől komplett munkafolyamatokat, gyártási részegységeket veszünk át...

galvanizalo sor xs

Galvanizálás

Az A.T.T. KFt. 2015-ben indította be galvanizáló-felületkezelő üzletágát, az alkatrészgyártásban szerzett tapasztalatok és igények figyelembevételével.
Célunk, hogy tartósabbá, tetszetősebbé, kopásállóvá tegyük a fém termékeket, a megrendelőink színvonalas kiszolgálásáért. A legkorszerűbb, automatizált, enyhén savas technológiát telepítettünk. A kezelőprogramnak megfelelően meríti a „kocsi” fürdőről, fürdőre, a termékekkel teli szerszámokat, az emberi kéz érintése nélkül. Fém termékeink, kék vagy sárga színű, galvanikus bevonatot kapnak. Ehhez az elektrokémiai folyamathoz, kizárólag minőségi adalékokat használunk.
Rendszeres laboratóriumi ellenőrzéssel biztosítjuk a kiváló minőséget.
Műveleti és öblítő kádak mérete ideális lehetőséget kínál: 2000mm x1200 mm x 600 mm méretű termék bevonatolására. Különösen nagy hangsúlyt fektetünk a termékek előtisztítására, ezzel kímélve a környezetet és a technológiaiidőt. Az életterünket körül ölelő természetet, korszerű, önműködő, lég és szennyvízkezelő rendszerek óvják. Az elmúlt évek során többirányú fejlesztést valósítottunk meg. Ennek köszönhetően minden tevékenységi körünkben rendelkezünk még szabad kapacitással.
A közeljövőben, a bevonatkészítés újabb technológiáját tervezzük bevezetni.Tekintse meg rövid videónkat!
Gyártás és bevonat készítés

View the embedded image gallery online at:
https://att-kft.eu/szolgaltatasok#sigProGalleria03ed96705c

plazama xs

Plazmavágás

Az ATT Kft-nél az egyik legmodernebb plazmavágási technológiát használjuk: az örvénygázos plazmatechnológiát.
Előnye hogy a plazmavágási hátrányokat mint például a derékszögű vágástól való nagy eltérés a minimálisra csökkenti. CNC rendszerünk igen pontos, jó minőségű vágásokat képes produkálni szemben a régebbi rendszerű plazmagépekkel.
A Plazmavágási technológia bár a lézervágás elterjedése miatt háttérbe szorult de néhány területen gazdaságos alternatíva a többi vágási móddal szemben.

Belső furatainak minősége elmarad a lézervágás minőségétől, kontúrjai szépek, a sarkoknál és az éles fordulóknál tapasztalható minimális leolvadás. A vékonyabb lemezek vágásánál nem veheti fel a versenyt a lézervágó berendezéssel de a vastagabb Rozsdamentes és Alumínium lemezek esetében a lézervágásnál lényegesen gazdaságosabb. Szintén ezeknél az alapanyagoknál a lézervágási tartományon felül akár 25-30 mm-ig az egyedüli alternatívája a vízvágásnak de annál nagyságrendekkel gyorsabb, ezáltal gazdaságosabb.

View the embedded image gallery online at:
https://att-kft.eu/szolgaltatasok#sigProGalleria136aa438fc

Teljeskörű szolgáltatás

Tevékenységünk során a megrendelőinktől komplett munkafolyamatokat, gyártási részegységeket veszünk át, ezeket önállóan végezzük el, beleértve a dolgozók irányítását, a szükséges minőségellenőrzést és adminisztrációt.

Az állandó fejlődés fenntartása érdekében mindig szívesen vállalunk újabb kihívásokat, egyedi megrendeléseket, melyek új feladatot jelentenek, addig még ismeretlen területre vezetnek.

LEGYÜNK PARTNEREK!

Ezen rövid bemutatkozással szeretnénk cégünkre felhívni figyelmüket, remélve, hogy a jövőben Önök is lehetőséget látnak egy kölcsönös előnyökön alapuló partneri együttműködésben.